Clinica de medicină estetică Medreflex Line din Cluj Napoca vă asteaptă cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporală si anti-aging bazate numai pe tehnici si produse naturale.

Tratament celulită prin mezoterapie

O problema serioasa, o problema neplacuta cu care se confrunta multe doamne si domnisoare este celulita. Fiind foarte  importanta atat din punct de vedere medical cat si estetic, celulita este in centrul preocuparilor si studiilor Centrului medical Medreflex Line din Cluj, care a pus la punct o strategie sanatoasa si foarte eficienta de tratament pentru celulita.

Ce este celulita

Celulita la nivelul coapselorProblema celulitei are repercursiuni la nivelul intregului organism si nu este deloc o problema strict alimentara. Celulita este cauzata de anumite disfunctii care se manifesta prin acumulare de tesut adipos la nivelul diferitelor zone ale corpului si este clasificata in mai multe stadii in functie de gravitatea problemei.

Cauzele celulitei

Celulita este rezultatul modificarii compozitiei si structurii tisulare a tesutului adipos datorita unor factori multipli, printre care se numara:

Acesti factori cauzeaza o avalansa de alte probleme a caror finalitate este celulita. Celulita implica o depozitare de toxine la nivelul matricei celulare, cu reducerea capacitatii de drenaj a sistemului limfatic, iar odata implicat sistemul limfatic, se formeaza o hipertrofie a tesutului adipos cu formare de edeme si micro sau macronoduli locali, dar si cu probleme la nivel circulatoriu (staza venoasa).

Etiopatogenie

Celulita este, din pacate, o problema complexa care, pe langa aspectul inestetic, implica o rearanjare a structurii tisulare conform urmatorului model:

Trebuie stiut faptul ca celulita nu se rezolva prin dieta, oricat de drastica ar fi aceasta si nu trebuie facuta comparatia sau asocierea intre celulita si grasimea localizata , fiind doua probleme total diferite. Este cunoscut faptul ca dieta decongestioneaza zonele afectate. Dieta, alimentatia sanatoasa si o hidratare corespunzatoare imbunatatesc circulatia locala, edemele periferice se reduc si se detoxifica organismul, celulita se amelioreaza insa nu se vindeca. O alimentatie sanatoasa administarata la ore corespunzatoare si intr-un ritm corespunzator, completata cu exercitii fizice, masaje de drenaj limfatic, exercitii de forta si tonifiere a zonelor cu probleme sunt remedii eficiente impotriva celulitei.

Tipurile de celulita

In acest stadiu,  pentru reperarea ei se face un mic pliu la nivelul zonei suspectate si daca apare un aspect ondulat, granulos asa numita   ” coaja de portocala “ celulita este prezenta.  Un alt indiciu extrem de important pentru debutul celulitei este senzatia de caldura localizata la nivelul zonei problematice, iar aici un rol important il joaca explorarea termografica de care dispune Centrul Medreflex Line.  Zona hipertermica este, de asemenea, extrem de sensibila si din punct de vedere vascular, la o simpla lovitura se produce aparitia de hematoame, respectiv vanatai. Vorbim aici de implicarea unui sistem vascular extrem de fragil, consecinta a aparitiei celulitei. Monitorizarea zonei cu probleme se face in cadrul clinica Medreflex Line prin intermediul ultrasonografiei.

Tratamentul celulitei in Centrul Medical Medreflex Line

Centrul Medreflex Line abordeaza problema tratamentului celulitei sub aspect terapeutic, dintr-o perspectiva medicala, folosind instrumente total diferite de ceea ce se utilizeaza in saloanele de infrumusetare sau centrele SPA.
Daca acestea din urma se focalizeaza numai pe tratarea temporara si sporadica a celulitei, Centrul Medreflex Line foloseste tratamente naturiste anticelulita cu bataie lunga, care, pe langa faptul ca sunt fara excipienti chimici, pun in miscare numeroase mecanisme ale organismului, echilibrandu-l. Trebuie precizat si ca tratamentele homeopate, gemoterapice si fitoterapice nu au efecte secundare, pot fi administrate la orice varsta si pe o perioada indelungata de timp. Centrul medical Medreflex Line instituie tratamente de prevenire, combatere a celulitei si mai ales de mentinere a rezultatelor atinse in urma tratamentelor anticelulitice efectuate la noi.

Problema celulitei are repercursiuni la nivelul intregului organism si nu este deloc o problema strict alimentara. Celulita are o cauza, ea fiind efectul  unei disfunctii care se manifesta prin acumulare de tesut adipos la nivelul diferitelor zone ale corpului si urmand diferite stadializari in functie de gravitatea problemei.

Pentru tratarea celulitei, in clinica noastra de medicina estetica va punem la dispozitie strategii terapeutice medicale care implica:

Centrul Medreflex Line abordeaza aceasta problema de estetica si sanatate cu toata seriozitatea si va pune la dispozitie un tratament bun si eficient impotriva celulitei, care urmareste nu doar inlaturarea efectelor celulitei, ci si depistarea cauzelor care au dus la aparitia ei.

Echipa Centrului de Medicina Estetica
Asistent medical Claru Daiana
Dr. Petre Muresan

 

 

Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate