Clinica de medicină estetică Medreflex Line din Cluj Napoca vă asteaptă cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporală si anti-aging bazate numai pe tehnici si produse naturale.

Tratament estetic eliminare cicatrici

 

Ce este cicatricea?

Cicatricea este procesul prin care este reparata o rana. In cazul in care este lezat doar tesutul exterior al pielii (epiderma), nu se formeaza cicatrici. La lezarea tesutului mai profund al pielii  (dermul) organismul reactioneaza prin producerea unei cicatrici.  Cicatricile produc modificari structurale in straturile profunde ale pielii, nu doar o schimbare a culorii tegumentului.

Care este tratamentul estetic pentru cicatrici?

Deoarece sunt parte a procesului normal de vindecare, cicatricile obisnuite nu sunt de regula tratate. Taratementul cicatricilor se face
 
Cicatricile ingrosate sau cheloidele se pot aplatiza prin injectarea de streroizi direct in tesutul cicatriceal fibros.
Cheloidele mici pot fi tratate si prin criogenie. De asemenea, cicatricile pot fi subtiate prin dermoabraziune  - procedura ce utilizeaza anumite dispozitive abrazive pentru ca reduce din grosimea cicatricii.
 
Anumite tipuri de cicatrici atrofice (sub forma de gropi) pot fi reparate prin injectarea unei substante care umple tesutul de piele respectiv. In unele ocazii, cicatricile pot fi reparate chirurgical, rezultatul fiind o cicatrice mult mai putin vizibila. Deoarece maturizarea unei cicatrici dureaza aproximativ un an, este mai prudent sa asteptati trecerea acestei perioade inainte de a incepe un tratament invaziv.
 
 

Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate