Clinica de medicină estetică Medreflex Line din Cluj Napoca vă asteaptă cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporală si anti-aging bazate numai pe tehnici si produse naturale.

Tratament vergeturi in Cluj Napoca


Vergeturi in zon a abdomenului cauzate de o sarcina anterioara sau de cresterea brusca in greutateVergeturile
sunt niste dungi sau linii inguste (cu aspectul unor cicatrici), care apar pe suprafata pielii. La inceput ele au culoarea rosiatica, apoi se decoloreaza ajungand la nuante mai pale. 

Cauzele aparitiei vergeturilor

Vergeturile sunt cauzate efectiv de o intindere a pielii, asociata cu cresterea nivelului de cortizon, un hormon secretat de glandele suprarenale. Cortizonul poate determina slabirea fibrelor de elastina din piele.

Vergeturile apar in mai multe cazuri:

Majoritatea femeilor insarcinate dezvolta vergeturi pana la sfarsitul perioadei de sarcina. Intinderea fizica a pielii asociata si modificarile hormonale detin un rol important in acest proces.

Uneori vergeturile apar in cazurile cand o persoana creste mult in greutate. Culturistii si halterofilii, de exemplu, pot dezvolta vergeturi pe brate, iar adolescentii se pot alege cu vergeturi in timpul perioadelor de crestere accelerata.

Cremele, lotiunile si pastilele cu corticosteriozi, precum si utilizarea steroizilor sistemici pe termen lung pot cauza vergeturi.

Sindromul Cushing, bolile glandelor suprarenale si unele afectiuni genetice pot determina aparitia si raspandirea vergeturilor.

Factori de risc in aparitia vergeturilor

Vergeturile apar mult mai des in randul femeilor, si mai des in cazul femeilor din raza caucaziana, comparativ cu cele asiatice sau afro-americane. Factorii de risc includ:

Diagnosticarea

Vergeturile se diagnosticheaza prin examinarea pielii de catre medic si trecerea in revista a istoricului medical. Daca medicul suspecteaza ca la baza aparitiei vergeturilor se afla o afectiune, poate sa recomande efectuarea unor analize de urina, de sange sau alte investigatii imagistice.

In cadrul Centrului medical Medreflex Line din Cluj Napoca aplicam cu succes metode eficiente de tratament pentru vergeturi, care au la baza mezoterapia, o metoda naturista ce utilizeaza produse homeopate. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

 

 

Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate