Clinica de medicina estetica Medreflex Line din Cluj Napoca va asteapta cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporala si anti-aging bazate numai pe tehnici si metode naturale.
  • Tratamente de remodelare corporala cluj cu aparat 3Max
  • Tratamente naturale de remodelare corporala in clinica de estetica Medreflex Line Cluj
  • Tratamente anti-aging in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj
  • Tratamente anti-celulita in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj
  • Tratamente impotriva ridurilor la ochi in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj

Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Homeopatia in medicina estetica

 

Hipocrate, parintele medicinei afirma ca bolile se pot vindeca pe trei cai:

  1. de la sine
  2. prin metoda contrariilor
  3. prin metoda similitudinilor (asemanarilor)

Vizavi de ultima cale de abordare a problematicii patologiei, cea mai eficienta si care completeaza cel mai bine procesul de detoxifiere este homeopatia.

Homeopatia este o metoda de tratament bazata pe principiul similitudinilor. Homeopatia se caracterizeaza prin individualizarea tratamentului, prin administrarea unor substante in doze mici, fara efecte adverse. In cadrul acestor terapii homeopate exista persoane bolnave si nu boli in sine, aceasta este abordarea homeopatiei, tratamentul fiind condus si administrat in functie de specificul fiecarui pacient, rezultatele depinzand de reactivitatea individuala a pacientului.

Homeoaptia este o terapie eficienta, naturala, fara contraindicatii, fara efecte secundare si cu un spectru foarte larg de aplicabilitate, pretandu-se foarte bine in medicina estetica si mai ales la remodelarea corporala. Astfel, noi folosim cu succes metodele homeopate de tratament pentru tratarea urmatoarelor afectiuni:

Alaturi de celelalte metode de tratament estetic, in clinica noastra folosim cu succes produsele homeopate, cu scopul de a redobandi o stare de bine, de sanatate. Unul dintre principiile de rezonanta in homeopatie este acela al descrierii si folosirii unui singur remediu, cu aplicabilitate in orice metoda de vindecare. Pentru a gasi frecventa de rezonanta a intergului organism, pentru a-l capacita la intregul sau plan dinamic,trebuie prinse in calcul toate derivatiile de la normal ale acestuia, in toate detaliile lor. “ Similia Similibus Curentur “ este unul dintre pilonii fundamentali ai homeopatiei. “Orice subsatnta care poate sa produca o totalitate a simptomelor intr-un organism uman sanatos, poate sa vindece totalitatea simptomelor intr-un organism uman bolnav .” ( Hahnemann )

Homeopatia sau medicina energetica, este bazata pe principiul ca boala poate sa fie vindecata prin intarirea sistemului de aparare al organismului, utilizand substante bine selectate si selectionate, capabile sa-i furnizeze acestuia energie. Substantele homeopate folosite in clinica noastra de medicina estetica au o vasta sfera de aplicabilitate, fiind capabile sa induca si sa restituie suplete, energie, vitalitate, acolo unde timpul si rutina isi lasa, din pacate, amprenta.

Homeopatia foloseste substante, remedii homeopate care sunt directionate catre meridianele energetice ale organismului corespondente fiecarei patologii in parte.

“Omul gandeste pentru a gasi Adevarul, in simtire el vrea sa traiasca Frumosul, in vointa el vrea sa infaptuiasca Binele. Adevar- Frumos - Bine exista ca predispozitii in om pana in structurile sale organice. Daca omul fortifica in sine Adevarul, Frumosul, Binele atunci el poate infrunta cu curaj si o boala care este inconjurata de minciuna, frica si malignitate“
Frederich Lorenz

Un articol scris de
Daiana Claru
Asistent medical Medicina estetica
Studii de Medicina estetica la Milano - Italia

 

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate