Clinica de medicină estetică Medreflex Line din Cluj Napoca vă asteaptă cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporală si anti-aging bazate numai pe tehnici si produse naturale.
In 05.04.2015, Maria ne-a intrebat:

Tratament celulita

Buna ziua, ma numesc Maria, am 20 de ani si ma intereseaza un tratament pt. celulita in cadrul clinicii dumneavoastra. Ce-mi puteti propune?

Raspuns:

Buna ziua,
problema de care d-voastra mentionati,respectiv celulita,se poate trata eficient si cu profesionalism in cadrul centrului nostru medical.
In primul rand,vom incepe printr-o diagnoza care presupune o anamneza corecta a problemei d-voastra din perspectiva medicala,urmata de un set de analize serologice care,in contextul clinic,sa ne ajute cat mai mult in abordarea corecta si eficienta a schemei de tratament aplicabila pentru fiecare tipologie sau stadiu al celulitei.
Va putem pune la dispozitie o schema de tratament care sa combine beneficiile mezoterapiei homeopate cu tehnica extraordinara a aparatului 3 Max.- cavitatie multinivelara, radiofrecventa multipolara si vacuum de ultima generatie in remodelarea corporala.
Mezoterapia homeopata si/sau,dupa caz, plasma imbogatita cu trombocite ,aduc un aport extraordinar in eficientizarea tratamentului local al celulitei, prin reducerea substantiala a stratului de celulita intr-un interval de timp scurt,dar si mentinerea rezultatului obtinut in urma tratamentului.
Si nu in ultimul rand, la finalul fiecarei sedinte de tratament ,va propunem o cura de detoxifiere realizata prin intermediul drenajului limfatic si veno-limfatic pentru a mobiliza si neutraliza toxinele care se "pun in miscare" in urma tratamentului anti-celulitic.
Echipa Centrului Medical MedreflexLine va asteapta
Dr. Petre Muresan
As.Princ.mezoterapie homeopata Daiana Claru


Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate