Clinica de medicină estetică Medreflex Line din Cluj Napoca vă asteaptă cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporală si anti-aging bazate numai pe tehnici si produse naturale.
In 17.05.2015, Gherman ne-a intrebat:

Tratament estetic pentru arsura in zona fetei

Buna ma bucur ca vam gasit pe internet ,ce dores eu sa intreb am o arsura pe fata de gradu 3 cu sechele vechi ,oare cu aceasta limina polarizanta s-ar putea regenera recapata aspectul normal al pieli in speranta cami veti da un raspuns va multumesc anticipat.

Raspuns:

In cadrul centrului nostru medical va putem oferi o gama mai vasta in ceea ce priveste tratamentul problemei cu care d-voastra va confruntati.
Dar, pentru inceput , am sa va aduc in prim plan terapia cu lumina polarizata de care d-voastra va interesati. Terapia cu lumina polarizata Bioptron de care dispune centrul nostru medical , implica posibilitatea de emitere a luminii in mod similar cu o parte a spectrului electromagnetic produs in mod natural de soare,fara insa a emite si radiatii UV (nocive organismului ). Aceasta lumina este extrem de benefica pentru intreg organismul avand capacitati de biostimulare si de modulare a proceselor regenerative ale organismului,actionand de asemenea si la nivel de sistem imunitar.
Actioneaza in mod natural prin stimularea capacitatii regenerative ajutând organismul sa-si activeze potentialul propriu de vindecare .
Terapia cu lumina polarizata este folosita ca si terapie complementara intr-o gama vasta de patologii si anume :
accelerarea vindecarii plagilor,afectiuni dermatologice si cutanate,escarele de decubit,ulcerele varicoase gambiere, veruci, dermatofitoze,dermatite,arsuri,plagi post-chirurgicale.
Pe langa terapia cu lumina polarizata,va putem oferi si un tratament extrem de eficient cu rezultate foarte bune si intr-un interval timp scurt prin Plasmolifting si/ sau terapia prin laser in estetica medicala. Vizavi de aceste terapii ,gasiti informatiile necesare si in detaliu vizitând site-ul nostru www.estetica-medicala.com
Echipa Medreflex Line va asteapta:
Dr. Petre Muresan
As.Claru Daiana mezoterapie in estetica medicala, plasmolifting, laser - terapie


Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate