Clinica de medicina estetica Medreflex Line din Cluj Napoca va asteapta cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporala si anti-aging bazate numai pe tehnici si metode naturale.
  • Tratamente de remodelare corporala cluj cu aparat 3Max
  • Tratamente naturale de remodelare corporala in clinica de estetica Medreflex Line Cluj
  • Tratamente anti-aging in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj
  • Tratamente anti-celulita in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj
  • Tratamente impotriva ridurilor la ochi in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj

Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Remodelare corporala prin mezoterapie

Mezoterapia estetica este o tehnica non-chirurgicala sigura de remodelare corporala care a aparut in Franta si a fost folosita cu succes in intreaga Europa incepand cu anii 1950, demonstrandu-si eficienta terapeutica atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor.

In ultimii 50 de ani, un numar mare de medici din intreaga lume au utilizat frecvent mezoterapia estetica pentru tratamentele de remodelare corporala intr-un spectru larg de probleme de natura estetica, cum sunt: reducerea grasimii localizate, reducerera celulitei, ameliorarea cicatricilor si eliminarea ridurilor.

Tratamentul estetic de remodelare corporala prin mezoterapie consta in injectarea repetata a unor susbstante obtinute prin mixarea de medicamente si remedii naturale sau homeopate, precum vitaminele si exctractele din plante, fiecare mixtura fiind realizata diferit, in functie de afectiunea estetica pentru care este destinata.

In unele cazuri, cand in anumite zone exista concomitent doua sau mai multe probleme, se pot folosi substante care se adreseaza ambelor afectiuni.

De exemplu, in cazul in care se urmareste reducerea atat a grasimii si a celulitei dintr-o anumita zona, mixtura realizata special ajunge mai intai in stratul de grasime si tesut conjunctiv din zona problema (care este localizat imediat sub suprafata pielii) si incepe sa dizolve treptat grasimea din jur, facand celulele de grasime sa se micsoreze. Aceasta procedura are ca obiectiv reducerea grasimii localizate si este alternativa neinvaziva optima pentru liposuctie.

Simultan, pe langa topirea grasimii din acea zona, fibrele de tesut conjuctiv care cauzeaza celulita si efectul de coaja de portocala sunt de asemenea distruse, lasand pielea fina si fara aspectul de gropi.
In mod obisnuit sunt necesare intre 8 si 12 sedinte pentru a se atinge acest scop, dar multi pacienti observa schimbari vizibile in aspectul zonei tratate chiar dupa prima sedinta.

In plus, la fel ca in majoritatea tratamentelor prin mezoterapie, deoarece substantele injectate constinua sa lucreze mai multe zile dupa tratament, rezultatele sunt progresive, iar efectele sunt din ce in ce mai vizibile pe masura ce tratamentul avanseaza.

Pentru a beneficia de acest tratament de remodelare corporala neinvaziv si deosebit de eficient, sunati acum pentru programare la numerele de telefon 0264-534167, 0264-484555, 0744-660771, sau contactati-ne prin e-mail pe adresa contact@medreflexline.ro

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate