Clinica de medicină estetică Medreflex Line din Cluj Napoca vă asteaptă cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporală si anti-aging bazate numai pe tehnici si produse naturale.

Lumina polarizata

 

Lumina polarizata este lumina ale carei vibratii se gasesc intr-un singur plan, transversal fata de raza, si nu in toate planurile. Polarizarea inseamna ca oscilatiile vectorilor de camp se pot efectua doar pe o singura directie.

Modalitatile fizice de obtinere a luminii polarizate pot fi variate: polarizare prin refractie, polarizare prin reflexie, prin filtrare, etc. Polarizarea luminii este realizata cu ajutorul unui dispozitiv. Acesta selecteaza dintr-o lumina dezordonata, cu vectorii orientati in toate directiile, doar pe cei care oscileaza in planul polarizorului (dispozitivul care realizeaza polarizarea), de unde si denumirea de lumina polarizata sau lumina plan polarizata.

Desi lumina a fost utilizata ca metoda de terapie inca de la inceputul secolului 20, si studiata mai temeinic dupa anii 60, abia in 1981 un grup de cercetatori maghiari a evidentiat faptul ca, prin polarizare, lumina produce efecte biologice si terapeutice notabile asupra tesuturilor organismului uman.

Tratamentul cu lumina polarizata trebuie facut sub indrumarea unui medic. Poate fi folosit atat de persoanele suferinde, cat si de persoanele sanatoase, ca tratament preventiv si ca metoda de mentinere a unei bune conditii fizice si mentale. Terapia cu lumina polarizata actioneaza ca un reglator al proceselor biologice, ajutand organismul sa se regenereze, sa-si redobandeasca echilibrul, si, prin urmare, sa se autovindece. Fiecare dintre lungimile de unda ale luminii vizibile are efecte diferite asupra organismului, acesta avand nevoie de o gama larga de frecvente pentru atingerea bunastarii fizice si mentale.

Centrul medical MEDREFLEX LINE foloseste tratamentul cu lumina polarizata in foarte multe afectiuni, obtinand rezultate deosebit de bune de-a lungul timpului.

Proprietatile luminii polarizate


Efectele terapeutice ale luminii polarizate

Afectiuni din sfera dermatologica tratate cu lumina polarizata 


Dr. Petre Muresan
Medic Primar Medicina Generala
Atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala
 

Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate