Clinica de medicină estetică Medreflex Line din Cluj Napoca vă asteaptă cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporală si anti-aging bazate numai pe tehnici si produse naturale.

Masajul reflex

 

Reflexoterapia - sau masajul reflexogen - este o forma de terapie alternativa care pleaca de la principiul ca fiecare organ al corpului uman are o zona asociata pe suprafata corpului unde sunt proiectate terminatiile nervoase care au legatura cu respectivul organ. Prin masarea acestor puncte, respectiv a acestor terminatii nervoase, se poate mentine, imbunatati sau redobandi starea de sanatatea pierduta pentru organul respectiv.

Acest principiu simplu, observat in mod natural, ajunge azi sa fie tot mai des dovedit stiintific prin studiile care se fac (in centrul nostru medical reusim sa facem acest lucru cu ajutorul termografului medical).

Terminatiile nervoase sunt raspandite pe toata suprafata corpului, insa dupa importanta lor terapeutica, aproximativ 93% sunt situate in talpa piciorului, urmand apoi cele de la nivelul mainilor cu 5%, iar restul de 3% fiind raspandite pe restul corpului.

Reflexoterapia, prin prelucrarea acestor puncte, dupa o anumita regula si folosind anumite tehnici, cu o anumita intensitate si intr-o anumita ordine, reuseste sa obtina reechilibrarea energetica a organismului si sa ii readuca buna functionare. Pentru mai multe detalii despre felul in care reflexoterapia ajuta in tratamentele de medicina estetica, va invitam sa cititi articolul Rolul reflexoterapiei in medicina estetica

Cuvantul TERAPIE provine din limba greaca unde TERRA + APPIA inseamna un apel, o cerere de ajutor adresata pamantului. Pamantul ofera acest ajutor prin toate elementele de care dispune: apele minerale si termale, namolul, argila, pietrele pretioase, remediile homeopate si chiar pietrele pe care le calcam si care ne maseaza zonele reflexogene din talpa. Cu siguranta de aici a pornit reflexoterapia, de la lectia pe care natura i-a oferit-o omului, facandu-l sa observe ca elementele naturii au o destinatie precisa si ca trebuie doar sa le folosim pentru a ne mentine starea de sanatate si de bine.

In centrul medical MedreflexLine din Cluj Napoca, aplicam cu succes aceasta metoda de tratament naturista pentru ameliorarea si tratarea diferitelor afectiuni de natura estetica. Apelati cu incredere la specialistii nostri pentru a beneficia de un tratament eficient bazat pe metode neinvazive.  

 

Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate